Esti dansator profesionist ?
Vrei sa treci la urmatorul nivel?
Atunci vino la Scoala de Campioni Magic Star alaturi de
Campionul Mondial Iurie Brais Maestru Emerit al Sportului

si fa-ti visul sa devina realitate!

maestru concursuri premii

miresimireasaCursuri de Dans Sportiv

Home | Termeni si Conditii
Termeni si Conditii

   Site-ul www.magic-star.ro (denumit in continuare Site) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Magic Star nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

   Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest Site este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza Site-ul.
   Continut si drepturi de autor

   Continutul si ul Site-ului apartin Magic Star si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe Site fara a detine o permisiune scrisa din partea Magic Star . Contractul de prestari servicii incheiat intre Magic Star  si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si printa portiuni din continutul Site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

   Magic Star  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

   Magic Star  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Site. Magic Star  nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de Site.
   Comenzi si cereri pentru oferte de pret

  Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de pa pagina de contact. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiect. Magic Star  nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

   In cazul in care Magic Star  considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

   Dispozitii finale
   Toti utilizatorii Site-ului fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Magic Star  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea lor in acest document.

 
 

.

show

Adresa contact

Casa de Cultura Constanta
B-dul Al. Lapusneanu nr. 1

 

contactharta