Esti dansator profesionist ?
Vrei sa treci la urmatorul nivel?
Atunci vino la Scoala de Campioni Magic Star alaturi de
Campionul Mondial Iurie Brais Maestru Emerit al Sportului

si fa-ti visul sa devina realitate!

maestru concursuri premii

miresimireasaCursuri de Dans Sportiv

Home | Prezentare
Prezentare
Ai visat intotdeauna sa stii sa te misti pe ritmuri incendiare de samba?  Esti fascinat de unduirile senzuale ale dansatorilor latini care-si traiesc la intensitate maxima fiecare pas de dans? Vrei sa simti pulsul vietii si sa-ti canalizezi energia debordanta catre ceva util si placut?
 
Dincolo de toate acestea insa, Scoala de dans MAGIC STAR isi propune sa va apropie, sa va integreze intr-un cerc al oamenilor care stiu sa se distreze prin participarea la cursuri de dans. De aceea, relatiile interpersonale dintre cursantii nostri de toate varstele sunt deosebit de importante, ajutandu-i sa depaseasca momentele dificile, sa zambeasca (mult), sa se descopere unii pe altii datorita unei pasiuni comune. Si daca la aceasta stare de buna dispozitie se adauga cele cateva kilograme in minus, doi sau trei prieteni in plus sau o noua cucerire cu ochi fermecatori, succesul vostru este garantat. Nu uitati sa va admirati dansand in albumele noastre foto de la petrecerile si evenimentele pe care le organizam pentru voi.

Daca inca nu v-am convins ca dansul este cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber sau de a va descoperi talente de care nu stiati, nu ne ramane decat sa va invitam la o prima lectie de dans.
 

Sala Dans 1Sala Dans 2Sala Dans 3Sala Dans 4

 
 

.

show

Adresa contact

Casa de Cultura Constanta
B-dul Al. Lapusneanu nr. 1

 

contactharta